Circ Vermut | Circ Vermut
15326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15326,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Circ Vermut

LA COMPANYIA

En Jordi i en David es coneixen des de fa temps, compartint espai d’entrenament a l’associació de circ Cronopis. Després d’haver fet algunes accions conjuntes en presentacions a l’espai decideixen començar aquest projecte el 2016. Creen la companyia de Circ Vermut i el seu primer espectacle junts

després han seguit fent camí i consolidant la companyia, havent fet varis espectacles que han representat en molts pobles i ciutats, en festes majors i en Fires i Festivals, els espectacles que hem fet fins ara són:

-Ni cap Ni peus, estrenat el 2016 a la Mostra d’igualada, el qual segueix representant-se.

– Absurd, s’havia d’estrenar a la Mostra d’Igualada del 2020, però la pandèmia ho va endarrerir i es va estrenar a Celrà el juny de 2020. Absurd és l’espectacle principal d’ara mateix de la companyia.

-Mur, projecte del que «els vermut» en formem part, derivat del circ Inclusiu (circ Bombeta) el qual s’ha representat a molts teatres de l’estat.

-DTuaTu, 2ona producció de Mur, el qual hem estrenat al festival de circ Circada de Sevilla, i ara s’està acabant de polir i movent per exhibir-lo.

-L’espectacle Desgavell és de l’estil de Ni cap Ni peus i Absurd, però amb un equip artístic ampliat, més complert i pensat per a exhibir-lo en interior. Mantenint el segell de la companyia, l’espectacle és molt dinàmic, amb moltes disciplines, molt d’humor i moltes tonteries de caire familiar que fa gaudir tan a petits com a grans.

US ANIMEM A FER UNA VISITA A L’APARTAT D’ESPECTACLES PERQUÈ ELS CONEGUEU 😉

EQUIP

DAVID CANDELICH

Artista de circ especialitzat en perxa xinesa, acrobàcia i equilibris sobre objectes.

Inicia la seva carrera en el món del circ el 2008 formant-se a l’escola el Circ Petit de Pineda de Mar i seguidament a la Rogelio Rivel de Barcelona.

Complementa la seva formació en perxa xinesa i equilibris sobre objectes freqüentant cursos intensius amb professors reconeguts.

Actualment treballa com actor i acròbata en la perxa xinesa en la companyia fun parade dirigida per Joan Gracia en la temporada d’estiu.

A part, treballa amb el seu número de perxa “I tu qui ets?”. Amb el que ha participat a festivals i esdeveniments entre els quals: Festival Circorts, Trapezi de Reus, Nits de Circ Caixa Fòrum, Fira modernista Terrasa i varis cabarets de circ.

Professor de circ i perxa xinesa a l’escola de circ Rogelio Rivel, a l’espai de circ Cronopis i a l’Ateneu de Nou Barris. I el 2012 junt amb dos formadors més funda la seva pròpia escola de circ a Arenys de Munt amb l’associació Encirca’t.

JORDI MAS

Entra al món artístic a través del teatre a l’Aula de Teatre de Mataró i dels malabars de foc i cercaviles amb la companyia amateur Arlequins.

A la companyia Volaquivol, 2005 amb l’espectacle Nmor guanya el premi de Joves Creadors de l’IMAC (Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró). És aleshores quan decideix entrar a l’escola de circ Rogelio Rivel per introduir-se en l’acrobàcia, la dansa i diferents disciplines del món del circ.

Finalitzada l’escola segueix cursant diferents tallers i el curs regular de llit elàstic per perfeccionar l’acrobàcia aèria. A part d’intensius com el de roda cyr a través del qual s’inicia en aquesta tècnica.

És actor i creador de la companyia Trifaldó, la qual va estrenar el seu primer espectacle el 2011, guanyant el premi del públic dels premis nacionals de circ atorgats per la revista Zirkolika.

Ha creat l’espectacle 1 circ de llibres, de la cia de l’home idea, representat amb moltes festes majors i sobretot biblioteques.

Actualment és director artístic del Curtcirckit, festival de circ de Montgat, i fundador/membre actiu de l’Associació de les Arts del Circ Cronopis de Mataró.