Circ Vermut | DesGaveLL
16412
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16412,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

DesGaveLL

Informació de l’espectacle

Desgavell és el 5è circ d’hivern d’Hospitalet, una producció conjunta entre l’associació Bipolart i l’Ajuntament d’Hospitalet, que aquest hivern 2021-2022 ha liderat la Companyia Circ Vermut. Després de moltes funcions i de comprovar que el públic reaccionava molt positivament, hem decidit moure’l i així tenir un espectacle per representar en teatres i/o carpes de circ

 

SINOPSI

 

Un punxa-discs que fa moure l’esquelet del més mandrós, les tonteries més absurdes que fan riure un estaquirot i les acrobàcies més inesperades…5 Artistes faran un espectacle de circ amb molt d’humor, bona música i diverses disciplines de circ. Un Show que farà gaudir tant els petits com els grans

 

Fitxa Artística

 

Vermuts a “DesGaveLL”

  • David Candelich
  • Jordi Mas
  • Blanca Canela
  • Sofia Demilcheli
  • Àngel de Miguel

Per aquesta producció hem afegit tres artistes més a l’equip, que fa un espectacle amb moltes tècniques de circ i molt dinàmic. Hi podrem veure llit elàstic, malabars, trapezi, bici acrobàtica, suspensió capil·lar,  verticals i tot enllaçats amb tonteries, moltes tonteries.

Media

FITXA TÈCNICA

Durada

65-70 minuts.

Espai escènic

L’espai escènic ha de ser llis, pla, dur i sense alteracions. Amb un mínim de 8 metres d’amplada per 10 metres de fons i 4’5 metres d’alçada.

Ancoratges

Punts d’ancoratge central per poder penjar un trapezi i un per fer la suspensió capil·lar (alçada mínima 4 metres). Depenent de l’espai es podria portar una estructura autoportant que s’adapta a l’espectacle. Els punts d’ancoratge central poden ser compartits per les dues tècniques.

LLums

Tenim un Rider de llums fet per a carpa amb escenari en rodó i estem adaptant-lo per a teatres amb en Xavi Valls de l’empresa Nou3.

Muntatge

Cal pactar amb el tècnic de llums el muntatge. Una vegada acabat el muntatge de llums es necessiten 3 hores prèvies a l’inici de l’espectacle. A l’acordar horaris i tasques es pot optimitzar molt el temps i que sigui molt més ràpid.

So

-Entrada de so per poder connectar un punxa-discs.

-Monitors per escoltar dins l’escena.

-Dos micròfons sense fil d’ambient.

[/vc_column][/vc_row]