Circ Vermut | MUR
16170
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16170,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

MUR

Informació de l’espectacle

Espectacle Mur, de (Cia)3
Mur és un col·lectiu d’individus i companyies, gestionades a través de camaleònica produccions.
El CONTACTE PER PROGRAMAR és fa a través de www.mur.cat o al telèfon 664 220 150 ( Quim Aragó)

Mur és la unió d’el Circ Bombeta( grup de circ integrat de Cronopis), Nacho Flores(Director), Alberto Munilla, i Circ Vermut. Amb 12 persones en escena és crea un univers comença amb un mur de 280 cubs. Un espectacle ple de metàfores on estem molt contents del nivell d’inclusió.

Circ vermut fa temps que participa del projecte “circ Bombeta”, el que va començar com un taller, ha anat agafant cos de companyia de circ inclusiu.
De fet un Vermut, en Jordi Mas, és el fundador i tallerista d’aquest projecte, i David Candelich és col·laborador habitual. Després de 8 anys de taller amb moltes mostres de l’espectacle l’últim cowboy, el circ bombeta ha fet un pas més.

Mur es podrà veure als millor teatres de l’estat. Entre d’altres estarem al Teatro circo de Murcia, Teatro Valle Inclan, Teatre nacional de Catalunya…

Sinopsi
Quelcom es trenca i s’enfondra un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”

https://mur.cat/

Categoria
Espectacles